küçük resim

₺16,999/

Per Group

Tatilpoint Turizm olarak, unutulmaz anılarla dolu bir tatil deneyimi sunmaktan büyük bir mutluluk duyuyoruz! 2024 yazına özel erken rezervasyon fırsatlarıyla Fethiye Ovacık otellerinde konaklama ve zengin aktivitelerle dolu özel tatil paketlerimiz sizleri bekliyor.

Tatilpoint Turizm, Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TURSAB) üyesi olmanın getirdiği güvenilirlikle hizmet vermekten ve tatiliniz boyunca en üst düzeyde güvenliği sağlamaktan gurur duymaktadır. Bu ayrıcalıkla, size en kaliteli hizmeti sunmayı ve tatilinizin her anında güvende olmanızı sağlamayı amaçlıyoruz.

Eko paketlerimizle doğayla iç içe unutulmaz anlar yaşayabilir, Extreme paketlerimizle sınırlarınızı zorlayabilirsiniz! 3, 4 ve 5 gece seçeneklerimizle size özel olarak hazırlanmış altı farklı tatil paketi arasından seçim yapabilirsiniz.

Fethiye Ölüdeniz’dek Yarım Pansiyon konaklamalarımız, huzur dolu bir tatil vaat ediyor. Sabahları muhteşem Doğa manzarası eşliğinde uyanacak, doğanın içinde dingin ve özel anlar yaşayacaksınız. Aktivitelerimiz ise tatilinizi heyecan dolu kılacak; deniz paraşütü, dalış, tekne turları ve daha birçok seçenekle tatilinizi renklendireceksiniz.

Erken rezervasyon indirimlerimizle birlikte, Fethiye Ölüdeniz’de hayallerinizdeki tatil için harika bir fırsat sizi bekliyor. Hemen yerinizi ayırtın ve 2024 yazını unutulmaz kılacak bir tatil için bize katılın!

Dahil Olanlar & Olmayanlar

  • 3 GECE 4 GÜN JAKUZİLİ DELÜX OTELDE KONAKLAMA
  • OTELDE SABAH VE AKŞAM YEMEKLERİ DAHİLDİR
  • 12 ADALAR TEKNE TURU TRANSFERLER VE ÖĞLE YEMEĞİ DAHİLDİR
  • SAKLIKENT JEEP SAFARİ TRANSFERLER VE ÖĞLE YEMEĞİ DAHİLDİR
  • Kişisel Harcamalar
  • Aktivitede Çekilen Fotoğraf & Videolar

Yorum bırakın:

Your email address will not be published.

Hemen Rezervasyon Yap

Aşağıdaki formu kullanarak veya iletişim kanallarını kullarak rezervasyonunuzu gerçekleştirebilirsiniz.

kart-ımg blank

Haber Bültenimize Kayıt Olun

İndirim ve Kampanyalar İçin

vektör1 vektör2